Uw Rally

Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen wij een rally evenement op maat voor u organiseren. Of het gaat om een ‘goede doel’ rally, een personeelsuitje of een relationship marketing event, wij kunnen voor iedere gelegenheid een perfect evenement neerzetten.

Via een intake per email, telefoon of in een persoonlijk gesprek, ontvangen wij informatie over uw doelstellingen en wensen met betrekking tot de rally. Aan de hand hiervan adviseren wij u over de opzet, programma en locaties en ontvangt u een offerte.

Hoe kan uw rally er uit zien?

Rally’s kunnen een middag, dag of meerdere dagen duren, afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. Veel rally’s zijn ‘Middag Rally’s’, waarbij vooraf wordt geluncht en na afloop wordt geborreld en gedineerd.

Voorbeeld Programma Middag Rally
12:00 – Aankomst deelnemers en parkeren op aanwijzingen van de marshalls
12:00 – Ontvangst & Incheck, incl. uitgifte rallymaterialen
12:00 – Lunch (optioneel)
13:00 – Openingswoord door gastheer/vrouw
13:05 – Rijdersbriefing door Wedstrijdleider
13:25 – Groepsfoto
13:30 – Start Deel 1 (met 2 of 3 verschillende etappes)
15:00 – Finish Deel 1
15:00 – Tussenstop met drankje
15:30 – Start Deel 2 (met 2 of 3 verschillende etappes)
17:00 – Finish Deel 2
17:00 – Borrel
18:00 – Prijsuitreiking
18:15 – Vervolg borrel, eventueel aansluitend diner

Ontvangst & incheck

Bij de incheck ontvangen de deelnemers de rallymaterialen , waaronder meestal:
• 2 x Rallyschilden (hard plastic of stickers)
• 1 x Routeboek
• 1 x Controlekaart
• Eventueel goodies en eten en drinken voor onderweg

Rijdersbriefing

Tijdens de Rijdersbriefing wordt de opzet van de rally, het Routeboek, de Controlekaart, de competitie en de startprocedure toegelicht. Daarnaast kunnen tips en extra aanwijzingen worden gegeven.

Start

De Start van de Rally vindt plaats door de Wedstrijdleider met een rood-wit geblokte ‘startvlag’. Deelnemers starten met een tussenpauze van 30-60 seconden om te voorkomen dat zij te dicht achter elkaar aan rijden, waardoor zij de route van elkaar kunnen afkijken en de lol afneemt.

Route

Met het Routeboek bepalen de deelnemers zelf de route. Het Routeboek kan verschillende navigatiemethoden bevatten, waaronder: zoals Bol-Pijl, Foto-Oriëntatie en Kaartlezen. De route voert altijd langs de leukste en mooiste wegen en stoplichten en woonwijken worden vermeden.

Tussenstop

Tijdens de tussenstop kunnen de deelnemers wat drinken en even op adem komen en hun ervaringen delen met de overige deelnemers.

Finish

Bij de finish worden de deelnemers door de Wedstrijdleider afgevlagd met de zwart-wit geblokte ‘finish vlag’ en wordt de Controlekaart ingenomen voor de berekening van de einduitslag.

Berekening einduitslag

Na de finish van de rally uploaden de deelnemers hun Controlekaart naar het digitale rekencentrum, waar de einduitslag automatisch wordt berekend.

Prijsuitreiking

Bij de prijsuitreiking wordt een korte terugblik op het evenement gegeven en ontvangen de winnaars hun prijzen.

Verhuur Rally Auto’s

Op verzoek kan RallyMasters een compleet veld rally auto’s bij elkaar brengen, variërend van elektrische auto’s tot klassieke Alfa Romeo’s. En van Lelijke Eenden tot Ferrari’s.

Offerte

Voor informatie, afspraak of offerte, mail: info@rallymasters.nl
Voor online aanvraag offerte, klik: Offerte aanvragen

auto rally organiseren 1auto rally organiseren 2auto rally organiseren 3auto rally organiseren 4auto rally organiseren 6auto rally organiseren 7auto rally organiseren 9auto rally organiseren 11auto rally organiseren 12auto rally organiseren 13auto rally organiseren 14auto rally organiseren 15auto rally organiseren 16auto rally organiseren 17auto rally organiseren 18