The Game

Fun for Everyone

Een rally is een spannend spel tussen meerdere teams, bestaande uit twee deelnemers en een auto, die een uitgezette route moeten rijden over de openbare weg. De route wordt bepaald aan de hand van routeboek met schematische aanwijzingen, die variëren van tekeningen met pijltjes tot foto’s en ingetekende plattegronden. Het team dat deze aanwijzingen het beste opvolgt en de minste fouten maakt, wint de rally. Het is geen snelheidsrace want er wordt gereden volgens de normale verkeersregels. Het is een prachtig spel vol concentratie, uitdagingen, spanning en emotie tussen de teamleden en de teams onderling.

Voor wie?

Rally’s zijn geschikt voor iedereen en zeker niet alleen voor autoliefhebbers. Mannen, vrouwen, jong en oud, hoog- en laag opgeleid, voor iedereen zitten er elementen in die leuk zijn. De een vindt de mooie route belangrijk, de ander de uitdaging en competitie van het spelletje en weer een ander geniet van de gezelligheid van de dag.

Is het moeilijk?

De moeilijkheidsgraad van een rally wordt afgestemd op de ervaring van de deelnemers. Zowel beginners als ervaren rallyrijders kunnen gelijktijdig deelnemen. Afhankelijk van hun ervaring worden verschillende versies van het routeboek uitgegeven, waarbij de aanwijzingen voor beginners eenvoudiger zijn, door extra toelichtingen.

Welke auto’s zijn geschikt?

In principe kan met iedere auto deelgenomen worden. Voor de lol van het spelletje is een bijzondere auto niet nodig. Voor degenen die toch een extra dimensie willen toevoegen en met klassieke of exotische auto’s willen rijden, kan dit verzorgd worden.

Offerte

Voor informatie, afspraak of offerte, mail: info@rallymasters.nl
Voor online aanvraag offerte, klik: Offerte aanvragen

auto rally organiseren 30auto rally organiseren 28auto rally organiseren 29auto rally organiseren 33auto rally organisatie rallymastersHoe Heurt Het Eigenlijk Rally tekens RallyMastersFoto Oriëntatie Etappe RallyMastersBol Pijl Etappe RallyMastersKaart Etappe Pijlen Kortste Route