The Game

Het is zo’n leuk spelletje

Een rally is een spel tussen meerdere teams, bestaande uit tenminste twee deelnemers en een auto, die een vooraf uitgezette route moeten rijden over de openbare weg.
De teams moeten de route zelf contrueren en rijden aan de hand van schematische aanwijzingen in het Routeboek, die variëren van tekeningen met pijltjes tot foto’s en ingetekende plattegronden.
Het team dat de route het beste rijdt en de minste fouten maakt, wint de rally.
Een rally wordt gereden volgens de normale verkeersregels, snelheid speelt geen rol.

Voor wie?
Rally’s zijn geschikt voor iedereen en zeker niet alleen voor autoliefhebbers. Voor iedereen zitten er elementen in die leuk zijn. De een vindt de mooie route belangrijk, de ander de competitie en weer een ander geniet van de gezelligheid van de dag.

Is het moeilijk?
De moeilijkheidsgraad wordt afgestemd op de ervaring van de deelnemers. Afhankelijk van hun ervaring worden meerdere Routeboeken uitgegeven, met verschillende moeilijkheidsgraad.

Welke auto’s zijn geschikt?
In principe kan met iedere auto deelgenomen worden. Voor de lol van het spelletje is een bijzondere auto niet nodig, maar is natuurlijk wel leuk.

auto rally organiseren 30auto rally organiseren 28auto rally organiseren 29auto rally organiseren 33auto rally organisatie rallymastersHoe Heurt Het Eigenlijk Rally tekens RallyMastersFoto Oriëntatie Etappe RallyMastersBol Pijl Etappe RallyMastersKaart Etappe Pijlen Kortste Route