Team

RallyMasters bestaat uit een enthousiast team van rally professionals en event managers. Gezamenlijk hebben zij alle competenties in huis om perfecte evenementen neer te zetten.

Erik Visser

In augustus 2016 heeft Erik RallyMasters overgenomen en geeft hij leiding aan de organisatie. Erik is al enige jaren bij RallyMasters betrokken als uitzetter en wedstrijdleider. Hij heeft aan diverse grote evenementen en rally’s meegewerkt, waaronder de succesvolle Guinness World Record poging in 2012, waaraan 257 auto’s en 750 personen deelnamen.

Uitzetters

Voor het uitzetten en begeleiden van rally’s wordt Erik bijgestaan door een team van ervaren rallyrijders en organisatoren, waaronder Lodewijk, Arnoud, Erik G. en Jurriaan, elke met hun eigen specialiteit en geografische kennis en ervaring. Gezamenlijk hebben zij meer dan 200 rally’s in binnen- en buitenland georganiseerd.

Marieke van den Berg

Marieke verzorgt de backoffice van RallyMasters, waaronder: planning, uitnodigingen, drukwerk, contact met deelnemers, website, inschrijving en administratie, locaties, catering, hotelboekingen, fotograaf, filmcrew, geborduurde polo’s en/of caps, sponsorvlaggen, roll-out banners, keycords, huur rally auto’s, rallyprijzen etc.

Overige medewerkers

Naast deze vaste krachten bestaat het RallyMasters team uit 20-25 enthousiaste rally enthousiastelingen die de organisatie tijdens voorbereidingen en op rallydagen bijstaan bij de organisatie.

Werken voor RallyMasters

Lijkt het je leuk om ons te helpen bij een onze rally’s? RallyMasters is altijd op zoek naar leuke enthousiaste mensen en vergoeden volgens een prima uurtarief en reiskostenvergoeding.
Klik hier: Aanmelden Marshall RallyMasters

Nieuws

Hoe organiseer ik een rally?

RallyMasters heeft voor initiatiefnemers voor het organiseren van een rally een document “Handleiding Organisatie Auto Rally” met organisatiepunten, een planning en tips. Dit document is kosteloos aan te vragen via: info@rallymasters.nl

Strengere eisen polissen autoverzekeringen

In de afgelopen jaren hebben veel verzekerings maatschappijen de voorwaarden van de autoverzekeringspolissen aangescherpt.
De polisdekking vervalt als de rally’s niet aan een aantal voorwaarden voldoen. De opzet van onze rally’s valt binnen de polisvoorwaarden van de reguliere autoverzekeringen, waardoor de deelnemers door hun eigen verzekering gedekt zijn.

Rally Instructies & Tips

RallyMasters heeft voor deelnemers aan rally’s een document met daarin uitleg van rally’s en rally rijden. Het bevat informatie over het Routeboek, navigatie methoden etc. Dit document is kosteloos aan te vragen via: info@rallymasters.nl

Bezig met laden...


Routeboeken