Team

RallyMasters wordt geleid door Alexander den Hartog en hij wordt bijgestaan door een enthousiast team van ruim 20 rally professionals, waaronder event managers, wedstrijdleiders en marshalls. Gezamenlijk hebben zij alle competenties in huis om het perfecte evenement voor u neer te zetten.

Organisatie:
Alexander den Hartog, E: alexander@rallymasters.nl

Wedstrijdleiders:
Alexander, Arnoud, Erik, Lodewijk, Robert-Jan

Marshalls:
Alvin, Bart, Bas, Bastiaan, Bob, Eduard, Floris, Gijs, Hans, Hein, Jan, Jan-Pieter, Jochem, Koen, Menno, Mickolai, Niek, Pepijn, Rob, Roy, Ruben, Willem

Werken voor RallyMasters
Lijkt het je leuk om ons te helpen bij een onze rally’s? RallyMasters is altijd op zoek naar leuke enthousiaste mensen en vergoeden volgens een prima uurtarief en reiskostenvergoeding.
Klik hier: Aanmelden Marshall RallyMasters

Nieuws

E-mail list rally’s

Wil je op de hoogte zijn van onze rally’s met open inschrijving? Schrijf je hier in voor onze Rally Updates (max. 6 emails per jaar).

Feedback

Laat ons weten hoe je onze rally(s) hebt ervaren door ons feedback te geven, dan kunnen we de rally’s nog leuker maken. Dat kan via ons Feedback formulier.

Hoe organiseer ik een rally?

RallyMasters heeft voor initiatiefnemers voor het organiseren van een rally een document “Handleiding Organisatie Auto Rally” met organisatiepunten, een planning en tips. Dit document is kosteloos aan te vragen via: info@rallymasters.nl

Strengere eisen polissen autoverzekeringen

In de afgelopen jaren hebben veel verzekerings maatschappijen de voorwaarden van de autoverzekeringspolissen aangescherpt.
De polisdekking vervalt als de rally’s niet aan een aantal voorwaarden voldoen. De opzet van onze rally’s valt binnen de polisvoorwaarden van de reguliere autoverzekeringen, waardoor de deelnemers door hun eigen verzekering gedekt zijn.

Rally Instructies & Tips

RallyMasters heeft voor deelnemers aan rally’s een document met daarin uitleg van rally’s en rally rijden. Het bevat informatie over het Routeboek, navigatie methoden etc. Dit document is kosteloos aan te vragen via: info@rallymasters.nl

Bezig met laden...


Routeboeken