Reacties

We konden het niet laten een aantal van de reacties na onze rally’s te publiceren:

“Echt superleuk dat we na onze overwinning van de Herfst Rally met een foto van ons met onze rally auto op het rallyschild van de Voorjaars Rally zijn afgebeeld”. Allerbeste prijs ever!”

“De Kerst Rally was weer briljant. Zo leuk dat jullie er iedere weer in slagen ons te verrassen en om de tuin weten te leiden. Volgende keer is de winst wel voor ons!”

“Het was een de leukste personeels events ooit! Wat een lol hebben we met z’n allen gehad. Nu, een week later, heeft nog steeds iedereen het er over. En hoe leuk waren de 60 oldtimers die jullie hadden geregeld. Nogmaals heel veel dank!”

“We hebben al heel wat rally’s gereden, maar die van jullie zijn altijd een klasse apart. Weer heel veel dank weer voor alle leuke weggetjes.”

“Jullie verdienen de naam ‘Masters’! Wat was het een mooi evenement vorige week. Het programma liep als een klok en wat kregen we veel reacties over de mooie route. Fenomenaal, onze klanten vroegen deze week al of ze er volgend jaar weer bij mogen zijn, dus we zien elkaar vast volgend jaar weer. Heel veel dank!”

“Wat hebben we een geweldige dag gehad! Ook mijn collega’s waren verbaasd dat wij als makelaars zoveel mooie weggetjes niet kenden. Goed georganiseerd ook en perfecte locaties voor onze groep. Echt top mannen!”

“Ik dacht al dat jullie uit Nederland komen, het was zo perfect georganiseerd. Dit zou hier in België heel anders gedaan zijn.”

“Het was een fantastische dag waarvoor onze grote dank! Alles was tot in de puntjes geregeld en er ontbrak werkelijk niets. Grote klasse! Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!”

“Pak jullie rechterhand en breng hem naar je linkerschouder en begin maar weer met kloppen. Wij hebben wederom genoten, gelachen, geluld, gekeken, gereden, gevloekt, gedold, gearriveerd en gedoneerd. Het was weer TOP TOP TOP! Tot volgend jaar!”

“Allereerst wilde ik even zeggen hoe fantastisch jullie deze rally weer georganiseerd hadden. Niet normaal hoe professioneel. Alles zag er zo verzorgd uit, en liep zo smooth! Vond het openingsfilmpje met de ‘gong’ als begintune helemaal super! De Stig zeer origineel, de start verliep heel vlotjes. De rally was helemaal leuk, prachtige route, mooi weer, kortom we hebben een enige dag gehad (scheelt ook als je niet met je man rijdt).
En dan nog de super gezellige borrel en diner ( die gamba’s waren top) en als afsluiting nog een feest! Dan word je om 02:00 uur door een buschauffeur naar je hotel gebracht en blijkt dat je met je rallycard je hotelkamer open kan doen. Daar blijken dan ook al je koffers te staan! ik was erg onder de indruk. Ook van de service van beide hotels. Goed geregeld!”

“Jongens, wat was dit een buitengewoon strak georganiseerd evenement. En erg gezellig! Waarvoor mijn dank aan jullie en de rest van de organisatie.”

“Heel veel dank voor het organiseren van de (wederom) fantastische rally. Mireille en ik hebben genoten van rit, borrel, diner en feest! Goed dat met dit mooie evenement weer een fantastisch doel is gespekt met een indrukwekkend resultaat.”

“Wij willen jullie nogmaals bedanken voor een onvergetelijke dag. Het weer, de deelnemers, de organisatie en de fantastische opbrengst voor de kinderkampen hebben hieraan bijgedragen. Jacques en ik hadden werkelijk geen idee waar we waren toen we de finish over kwamen. Ik kijk uit naar de foto’s op de site. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij. Wellicht als sponsor en als deelnemer.”

“Hartelijk dank voor het geweldige rally evenement afgelopen zaterdag. Wij hebben versteld gestaan van de wijze waarop jullie dit hebben neergezet. Wij rijden al jaren rally’s in binnen- en buitenland, maar qua organisatie is jullie evenement op afstand de beste. Daarbij hebben jullie een geweldige en foutloze route uitgezet, die niet te moeilijk en niet te makkelijk was. En wat een leuke positieve mensen reden er mee. Geweldig. Hopelijk volgend jaar weer. “

“Rally was helemaal super. Nog leuker en gezelliger dan vorig jaar. Respect hoor voor de organisatie, toch maar weer 150K voor een goed doel en een fantastisch weekeinde….”

“Namens W. wil ik jullie heel hartelijk danken voor de perfect georganiseerde dag ten behoeve van V. Van ‘’start tot finish’’ was alles tot in de puntjes geregeld: presentaties, documentatie, films, locaties, diner, drankjes, banners, stickers, petjes, enz. Bovendien is er natuurlijk een prachtig bedrag door jullie bijeengebracht voor Stichting de Ster. De vele uren die jullie in dit project hebben gestopt waren duidelijk zichtbaar in dit fantastische resultaat!”

“Nogmaals complimenten voor jullie voor een super georganiseerde rally! Een hele leuke dag en een ongekende opbrengst! Je begrijpt dat Michiel en ik ons bij deze aanmelden voor volgend jaar.”

“HULDE voor het succes van de rally! De naweëen zijn heftig vandaag, maar we ondergaan ze met een brede grijns. Wat een TOPweekend! En wat een waanzinnige opbrengst! We zijn apetrots dat we ons steentje hebben mogen bijdragen en zijn er volgend jaar graag weer bij!! (maar dan hopelijk met een auto die we niet hoeven in te leveren na afloop.”

“We hebben genoten van de topdag in onze Kever cabrio. Volgens mij hebben we wel de blits gemaakt, we vielen in ieder geval op. Complimenten voor de organisatie, de dag was erg goed geregeld! We kijken uit naar de volgende rally!”

“Ik wilde de organisatie complimenteren met de geweldige organisatie van de rally afgelopen zaterdag. Het was voor Dries en mij de 1e keer dat we meereden, maar zeker voor herhaling vatbaar.”

“Alsnog onze complimenten voor de perfect verzorgde dag!, ik vind echt dat dat gezegd moet worden want aan werkelijk alles was gedacht! Hopelijk tot de volgende editie…”

“Wat een geweldig evenement hebben jullie georganiseerd. Ontzettend bedankt. Wij hebben echt genoten. Volgend jaar zijn we er heel graag bij. En dan de hele avond en nacht!!!!!!!”

“Heel veel dank voor de fantastische dag!! Wat een bijzonder evenement. Mijn vrouw en ik zijn geen echte auto rijders, maar beginnen nu aan ons zelf te twijfelen. Wat hebben we een lol gehad! We zijn ook erg onder de indruk van de catering, het kon niet beter. Van mijn kinderen mag ik de nummer- sponsorsticker niet van de auto afhalen, tja, maar moet toch morgen weer na mijn werk. Tot volgend jaar (als die er komt).”

“Wij hebben genoten en ook wij hopen dat er volgend jaar weer zo’n top evenement georganiseerd wordt waar wij deel van mogen uitmaken!”

“Was een superrallye vorige weekend – ik heb er onwijs van genoten om door “ons Limburg” te toeren en ‘s avonds lekker oesters & wijn & spijzen achterover te slaan – helemaal heerlijk. Veel dank voor de organisatie, en zeker ook voor het bij elkaar brengen van 61,000 Euro – het lijkt mij een goede zaak als de ziekte ALS met dat geld een klein beetje beter bestreden kan worden!”

“Ik kan niet anders zeggen dan dat het een GROOT FEEST was en dat het tot in de puntjes goed geregeld was. Echt een ongelofelijke prestatie!

“Het was echt geweldig. Nog steeds loop ik trots met de zilveren pul voor de 3de prijs rond, naar het koffiezetapparaat en vertel collega’s hoe geweldig het was (het polsbandje is vanmorgen bij douchen losgegaan). Het bedrag wat jullie hebben binnengehaald is ook ongekend hoog. Heel erg knap hoe jullie dit voor elkaar hebben gekregen. Dit event moet natuurlijk jaarlijks terugkeren!!”

“Wat was dit een geweldig evenement. Alles tot in de puntjes geregeld en erg gezellig. Gewoon AF. Wat een succes dat er zoveel is opgehaald voor ALS/ VHV. Een enorme prestatie. Blij dat wij er bij mochten zijn. Hopelijk wordt het een traditie!!!”

“Ik zei op school dat ik zo’n geweldige rally had gehad die ook nog zo strak georganiseerd was. De betreffende ouder zei dat hij dat eerder die ochtend had gehoord. Dus jullie roem snelt jullie vooruit en ik vrees met grote vrezen dat jullie volgend jaar in herhaling moeten vallen, wat uiteindelijk altijd het grootste compliment is!”

“Wegens verblijf in een andere tijdszone heb ik nog niet eerder mijn complimenten kunnen overbrengen voor dit onvergetelijke weekend. Alles was tot in de puntjes geregeld, de sfeer was top en de route was geweldig! Fantastisch dat de opbrengst dit waanzinnige bedrag is. Het is een prachtige herinnering. Natuurlijk zijn wij er volgende keer graag weer bij. Wij kijken er naar uit.”

“Kunnen alleen jullie maar danken voor waanzinnig initiatief en super organisatie. Doen volgend jaar zeker mee en zullen dan ons best doen om meer dan 4 letters te spotten.”

“Hartelijk dank voor de perfect georganiseerde rally. Het was geweldig en we hebben buitensporig veel lol gehad! Zelden zo gelachen als toen alle deelnemers bij de start verschenen in hun uitdossing. We doen volgend jaar zeker graag weer mee. De route was erg mooi maar ook de lunch en borrel /diner waren perfect georganiseerd. Hulde!!”

“Heel bijzonder om mee te maken en om nooit meer te vergeten. We hebben heel veel gelachen, genoten van de omgeving en het mooie weer en vooral de grootste lol gehad onderweg met elkaar en met andere deelnemers. Wat een geweldig gezicht om midden op een zanderig pad in een weiland de mooiste auto’s tegen de komen met daarin de meest grappige personages. En de verzameling types en auto’s bij elkaar tijdens de lunch. Leuk om aan het einde van de dag alle verhalen te horen en om lastige en leuke concurrenten de hand te schudden! Het was een opvallend leuke groep met mensen die in grote saamhorigheid en met veel lol de dag door is geraced”.

Nieuws

E-mail list rally’s

Wil je op de hoogte zijn van onze rally’s met open inschrijving? Schrijf je hier in voor onze Rally Updates (max. 6 emails per jaar).

Feedback

Laat ons weten hoe je onze rally(s) hebt ervaren door ons feedback te geven, dan kunnen we de rally’s nog leuker maken. Dat kan via ons Feedback formulier.

Hoe organiseer ik een rally?

RallyMasters heeft voor initiatiefnemers voor het organiseren van een rally een document “Handleiding Organisatie Auto Rally” met organisatiepunten, een planning en tips. Dit document is kosteloos aan te vragen via: info@rallymasters.nl

Strengere eisen polissen autoverzekeringen

In de afgelopen jaren hebben veel verzekerings maatschappijen de voorwaarden van de autoverzekeringspolissen aangescherpt.
De polisdekking vervalt als de rally’s niet aan een aantal voorwaarden voldoen. De opzet van onze rally’s valt binnen de polisvoorwaarden van de reguliere autoverzekeringen, waardoor de deelnemers door hun eigen verzekering gedekt zijn.

Rally Instructies & Tips

RallyMasters heeft voor deelnemers aan rally’s een document met daarin uitleg van rally’s en rally rijden. Het bevat informatie over het Routeboek, navigatie methoden etc. Dit document is kosteloos aan te vragen via: info@rallymasters.nl

Bezig met laden...